NJË FILLIM IRI
BESO NË FUQINË TËNDE!

Neuigkeiten

Jeto i Pasur

Jeto i Pasur

Ky liber ju ndihmon të pasuroheni me dije dhe të ngritni nivelin e Inteligjences financiare. Jep met..

30,00 CHF Netto 30,00 CHF

Afirmime Pozitive

Afirmime Pozitive

Afirmime pozitive për vetëdashuri, vetëbesim dhe vetëvlersimAfirmimet pozitive janë fjalë/shprehje q..

10,00 CHF Netto 10,00 CHF

Der Neue Anfang

Der Neue Anfang

Um die Dinge in unserem Leben zu ändern, die wir nicht mögen, um aus unseren Mustern der Verleugnung..

20,00 CHF Netto 20,00 CHF

Ditari 7 Minutësh

Ditari 7 Minutësh

Doni ta ndryshoni jetën në vetëm 7 minuta në ditë?!Shfrytëzojeni këtë mundësi që jua jep ky ditar me..

25,00 CHF Netto 25,00 CHF

NJË FILLIM IRI

NJË FILLIM IRI

..

18,00 CHF Netto 18,00 CHF